Kajakk leige i Gudvangen

kayak rentals Norway

Vi leiger ut både enkle og doble kajakker fra kajakksenteret i Gudvangen.

Utleigepakken vår inkluderer komplett utstyr:

Kajakk, padleåre, neoprensko, våtdrakt, padlejakke med hette, redningsvest, spruttrekk, vanntett boks for telefon/ kamera samt en vanntett pakkpose (22L).I tillegg føljer en delbar padleåre og lensepumpe med per gruppe.

Utleigepakken vår inkluderer IKKE: Førstehjelpsutstyr, teltutstyr, leirutstyr mm. På forespørsel kan du leige dette av oss i tillegg til padleutstyret. Vi krever du har med eget førstehjelpsutstyr om du skal leige flere dager.

Vi leiger ikke kajakk ut til solo-padlere men skal du padle i lag med en organisert gruppe kan du leige utstyr hos oss likevel.

Kajakksenteret er åpent fra kl. 9-18 daglig. Du finner oss rett ned til fjorden i Gudvangen, enkleste innkjøring er via Shell v.E16 i Gudvangen, det er gratis kommunal parkering borte ved tunnelinnløpet, 150 meter fra senteret.

Vi anbefaler du forhåndsbestiller om du skal leige kajakk, spesielt i sommer sliter vi i perioder med bemanningen og kan ikke garantere det er ledig utstyr og tilsette som kan hjelpe deg uten forhåndsbestilling. Ring gjerne 95208036 for bestilling på kort varsel.

Al kajakkleige inkluderer en kort og effektiv sikkerhetsinstruksjon innen du starter. Har du vått kort fra tidligere kan vi korte denne ned til bare å inkludere viktige forhold av betydning for området du skal padle i (risikoen for stensprang, toalett fasiliteter, leirplasser, forhold til grunneigere mm.) Målet vårt er å være effektive men sikre oss sikkerheten er ivaretatt for alle som leiger kajakk.

Ønsker du å slutte padleturen annen plass en Gudvangen er det i utgangspunktet ditt ansvar å returnere utstyret til Gudvangen. Vi kan tilby henting av utstyr og folk fra f.eks Undredal eller Flåm imot eksta betaling og sålenge vi kan tilpasse tidspunktet til driften ellers.

Vi er i utgangspunktet fleksible med oppmøte tidspunkter om du skal leige kajakk men likevel er det noen forbehold vi må ta:

 • Vi åpner kl 9 og begynner første sikkerhetsbriefing så snart som mulig etter dette straks de som har bestillt har møtt opp. Kommer du vesentlig senere enn kl. 9 kan du risikere du må vente til neste sikkerhetsbriefing innen vi kan hjelpe deg. Det vil derfor altid hjelpe oss om du forteller oss forventet ankomsttidspunkt når du bestiller, da får vi dette registrert.
 • Skal du bare leige for en halv dag er dette satt opp som 4 timer inklusive sikkerhetsbriefingen. Vanligvis kan du leige fra 9-13 eller 13-17, er det ikke stor pågang er vi fleksible med starttidspunktet men ettersom det kan hende utstyret du leiger skal brukes igjen senere av oss, ber vi om at utstyr returneres til avtalt tidspunkt.
 • Utstyret må være tilbake i Gudvangen senest kl. 17:30 om ikke annet er avtalt i forveien. Er du ute og vet du blir forsinket er det fint om du ringer oss og sier ifra.
Ellers er det gode fasiliteter i Gudvangen:
 • Overnatning; Gudvangen Fjordtell, Gudvangen Camping, Vang Camping og campingen på Dyrdal gard på Bakka tilbyr alle overnatning lokalt.
 • Mat; Joker butikken på Shell i Gudvangen har alle forsyninger du måtte trenge i siste liten for en fin kajakktur
 • Parkering; Det er gratis kommunal parkering i Gudvangen rett ved tunnelinnløpet, 150 m fra kajakksenteret og Shell
 • Søppel; Søppeltømmings punkt etter du returnerer finner du borte ved tunnelinnløpet.
 Når du leiger utstyr og planlegger din egen tur er det en del ting det er lurt å vite om:
 • Nærøyfjorden Landskapsverneområde er beskyttet og en del regler og begrensninger gjelder for ferdsel og opphold i enkelte områder. Hjelp oss med å ivareta området ved ansvarlig opptreden.
 • Åpen ild. Det er enkelte etablerte bålplasser som brukes men det er ikke lov å flytte på stein og etablere nye bålplasser etc.
 • Flo og fjære; du må sikre kajakkutstyret om du går i land for å ta hensyn til dette samt muligheten for vind i løpet av natten.
 • Private områder; Det er flere områder i fjorden som er regulert som innmark og allemannsretten gjelder ikke her. Det er ikke nødvendigvis skiltet. Er du i tvivl så be oss gjerne vise deg hvor det er greit å stoppe, telte og vi hjelper så godt vi kan. Vi har avtaler med flere grunneigere slik vi kan besøke området under ordnete forhold. Du representerer deg selv og oss når du leiger kajakkutstyr og drar på tur i området, vi ber deg om å respektere lokale grunneigere og ha en god plan for søppelhåndtering og toalettforhold når du drar på tur.
 
 

TripAdvisor

Know better. Book better. Go better.
 
Nordic Ventures
TripAdvisor Traveler Rating


Based on 1385 traveler reviews

 
TripAdvisor Ranking
#1 of 17 Tours in Voss Municipality
 
Most Recent Traveler Reviews
Nov 13th 2022: “Epic Company and epic tour guide”
Oct 23rd, 2022: “A Mind Blowing Fjord Experience”
Oct 10th, 2022: “Wonderful tour”
Oct 9th, 2022: “Amazing experience kayaking, hiking and camping in the fjords!”
Oct 8th, 2022: “Spectacular kayaking in the fjords!!”
© 2023 TripAdvisor LLC